Warm Rood

Alle Little/One luidsprekers zijn 24cm hoog, 17cm breed en 17cm diep. Zwarte, witte en rode uitvoeringen zijn standaard maar op verzoek spuiten we ze in alle kleuren van de regenboog.

Strak Wit

Naast kleur kan er gekozen worden uit verschillende luidspreker bezettingen met ieder een eigen klankkarakter, vergelijkbaar met de motor en/of verings eigenschappen bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Voor hen opzoek naar een evenwichtig en gelijkmatig geluidsbeeld zal waarschijnlijk de polypropylene bezetting de hoogste ogen gooien terwijl de kevlar bezetting vooral in de smaak zal vallen bij hen die opzoek zijn naar een meer analytische weergave.

Waar u ook voor kiest, het motional feedback systeem zorgt ervoor dat uw little/one minimaal 4 keer groter klinkt dan men op het eerste gezicht zou verwachten.

532 Tribute

De in het natlab - Philips natuurkundig laboratorium - ontwikkelde mfb techniek werd begin jaren zeventig van de vorige eeuw gebruikt bij de introductie van de allereerste MFB weergever, de 22RH532. Als eerbetoon is de Little/One ook leverbaar als schaalmodel van deze 532, compleet met eiken kast, aluminium front en sierbies.

Made in Amsterdam

De in de Little/One toegepaste elektronica en de behuizingen zelf zijn in Amsterdam ontworpen en worden op bestelling met de hand vervaardigd door Chris & Chris van Piratelogic. De levertijd van dit nederlandse kwaliteitsprodukt van eigen bodem bedraagt 3 weken. Wij geloven in ons product en geven 5 jaar garantie op de goede werking.

Animated frequency response

Voor de technici onder ons, die hier getoonde animatie laat de diverse stadia van de correctie lus zien (1) hier is de woofer rechtstreeks verbonden aan een eindtrap zonder verdere filtering (2) met een hoogdoorlaat filter op 70hz, de natuurlijk f3box (3) met een linkwitz transform naar 35 hz (4) met de MFB correctie (5) met het DLP signaal toegevoegd (6) 10cm on axis nearfield response.

Verkrijgbaarheid

De Little/One kan op afspraak beluisterd worden.